Συνάντηση της Ε.Α.Υ.Θ. με τον ΟΣΕΘ, για την ελεύθερη μετακίνηση των αστυνομικών στο Μετρό Θεσσαλονίκης.

πριν 1 εβδομάδα

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, με τον Διευθύνων Σύμβουλο κ. ΤΟΣΚΑ Γιάννη, τον Διευθυντή Συγκοινωνιακού έργου, ΣΑΛΕΜ Σάμουελ- Αλεξιος και την Διευθύντρια Λειτουργίας ΤΡΑΒΑΛΑ Αικατερίνη, στην οποία συζητήθηκε η χορήγηση ηλεκτρονικών καρτών ελεύθερης μετακίνησης σε όλο το ένστολο προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του Μετρό Θεσσαλονίκης. 

 

Αρχικά, μας ενημέρωσαν ότι έχει υπάρξει ήδη πρόβλεψη για την μετακίνηση των αστυνομικών, χωρίς ωστόσο να έχει αποσαφηνιστεί την δεδομένη στιγμή ο τρόπος χορήγησης των καρτών.

 

Επίσης, με αφορμή την ενίσχυση της ΓΑΔΘ με αποσπασμένους συναδέλφους από άλλους Νομούς, αιτηθήκαμε την δυνατότητα έκδοσης καρτών και για αυτούς. Μας επισήμαναν, ότι και σε αυτή την περίπτωση μπορεί να προβλεφθεί λύση, με κάρτες περιορισμένης χρονικής διαρκείας, για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η απόσπασή τους.

 

Ταυτόχρονα, ενημερωθήκαμε ότι η συγκεκριμένη κάρτα θα χρησιμοποιείται σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. 

 

Ως Ένωση  Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζουμε την ικανοποίησή μας και θα είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια πρόκειται να συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων μας.

 

Από μεριάς μας, θα πραγματοποιήσουμε άμεσα συνάντηση με την Φυσική Ηγεσία της πόλης, ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες σχετικά με τις απαιτούμενες διαδικασίες, έτσι ώστε οι αστυνομικοί να προμηθευτούν εγκαίρως τις απαραίτητες κάρτες, για την ελεύθερη μετακίνησή τους στο Μετρό Θεσσαλονίκης.


                                                              Θεσσαλονίκη 8 Οκτωβρίου 2024


                                 Ο Πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας

                             ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

                                 6936800701                             6948753589


462234664_1251757519295161_8077387999165424466_n.jpg 34.12 KB

Φόρμα Επικαιροποίησης Στοιχείων Μελών

Δηλώσεις Προέδρου Τσαϊρίδη Θεόδωρου

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Η Ένωση Υπαλλήλων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης είναι μια δυναμική οργάνωση που αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των αστυνομικών στο νομό Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος