Ενημέρωση για το Κατώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων Α.Ε.Α.

Κύριε Πρόεδρε,

Χθες 13/07/2024 ενημερωθήκαμε για τα αποτελέσματα της από 12/07/2024 συνεδρίασης του Κατώτερου Συμβουλίου Μεταθέσεων Α.Ε.Α., στην οποία συμμετείχε εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ.

Όπως διαπιστώσαμε, μετατέθηκαν παρά την θέλησή τους, δεκάδες Αστυνομικοί-μέλη μας, προς την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης καθώς και την ΟΠΚΕ Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ αυτών, συνάδελφοι πολύτεκνοι, συνάδελφοι με συγγενικά πρόσωπα με σοβαρά θέματα υγείας καθώς και συνάδελφοι με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση. Επίσης, μετατέθηκε συνάδελφος, ο οποίος έχει καταθέσει αίτηση απόλυσης. Συνάδελφος η οποία τελεί σε μακρά αναρρωτική άδεια.

Κύριε Πρόεδρε,

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τις ενέργειες του εκπροσώπου της Ομοσπονδίας, κατά την συνεδρίαση του εν λόγω Συμβουλίου, καθώς και για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Σας θυμίζουμε ότι κατά το παρελθόν και επί της Προεδρίας σας, τόσο εσείς ο ίδιος, όσο και ο προηγούμενος εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ σε αντίστοιχα συμβούλια και σε παρόμοιες περιπτώσεις, επικοινωνήσατε μαζί μας, για να ενημερωθείτε λεπτομερώς, ώστε να προστατεύσετε τους συναδέλφους μας. Επιπροσθέτως, ο προηγούμενος εκπρόσωπος, όντας σε άμεση επικοινωνία μαζί σας, αποχώρησε από συνεδριάσεις, μη υπογράφοντας τα πρακτικά σε παράνομες πρακτικές, τις οποίες εν συνεχεία η Ομοσπονδία κατήγγειλε με επίσημες ανακοινώσεις.

Κύριε Πρόεδρε,

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τυχόν ενέργειες που έχετε προβεί, διότι υπάρχουν έντονες αντιδράσεις και δυσαρέσκεια από δεκάδες μέλη μας που μετακινήθηκαν παρά την θέληση τους, και τα οποία έχουμε την υποχρέωση να προστατεύσουμε.

Θεσσαλονίκη, 14 Ιουλίου 2024

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701 6948753589

Φόρμα Επικαιροποίησης Στοιχείων Μελών

Δηλώσεις Προέδρου Τσαϊρίδη Θεόδωρου

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Η Ένωση Υπαλλήλων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης είναι μια δυναμική οργάνωση που αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των αστυνομικών στο νομό Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος