Πολλά τα ερωτήματα για τη στάση του Εκπροσώπου της Π.Ο.ΑΣ.Υ στα Κατώτερα Συμβούλια Μεταθέσεων του Αρχηγείου

Προς: Τον Πρόεδρο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γερακαράκο Γρηγόριο


Θέμα: «Θέση του εκπροσώπου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Κατώτερο Συμβούλιο Α.Ε.Α.»


Κύριε Πρόεδρε,


Χθες Σάββατο 13/07/2024, απεστάλη στις Αστυνομικές Υπηρεσίες η Διαταγή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. που αφορά μεταθέσεις αστυνομικών, ύστερα από τη συνεδρίαση του Κατώτερου Συμβουλίου Α.Ε.Α. της 12/07/2024, στην οποία όπως προβλέπεται, συμμετείχε εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ.


Πολλές καταγγελίες καταφθάνουν έκτοτε στα γραφεία μας από αγανακτισμένα μέλη μας, τα οποία όπως μας μεταφέρουν, μετατέθηκαν παρά την θέλησή τους στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και στην ΟΠΚΕ Θεσσαλονίκης. Μεταξύ αυτών, συνάδελφοι πολύτεκνοι, συνάδελφοι με συγγενικά πρόσωπα με σοβαρά θέματα υγείας, συνάδελφος η οποία τελεί σε μακρά αναρρωτική άδεια, καθώς συνάδελφοι με πολυετή εμπειρία και υπηρεσιακή εξειδίκευση.


Το αποκορύφωμα δε είναι ότι μετατέθηκε συνάδελφος, ο οποίος έχει καταθέσει αίτηση απόλυσης από την ΕΛ.ΑΣ. !!!


Κύριε Πρόεδρε,


Επειδή αρκετοί συνάδελφοί μας όπως μας δήλωσαν, προτίθενται να προσφύγουν σε νομικές ενέργειες, παρακαλούμε να μας γνωρίσετε επίσημα τι στάση τήρησε ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και τι ψήφισε κατά τη συνεδρίαση του εν λόγω Συμβουλίου.


Σας υπενθυμίζουμε ότι κατά το παρελθόν και επί της Προεδρίας σας, τόσο εσείς ο ίδιος, όσο και ο προηγούμενος εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ σε αντίστοιχα Συμβούλια Μεταθέσεων και σε παρόμοιες περιπτώσεις, επικοινωνούσατε μαζί μας, για να ενημερωθείτε λεπτομερώς, ώστε να προστατεύσετε θεσμικά τους συναδέλφους μας. Επιπροσθέτως, ο προηγούμενος εκπρόσωπος, όντας σε άμεση επικοινωνία μαζί σας, αποχώρησε από συνεδριάσεις, μη υπογράφοντας τα πρακτικά και μη συμμετέχοντας σε παράτυπες πρακτικές, τις οποίες εν συνεχεία η Ομοσπονδία κατήγγειλε με επίσημες ανακοινώσεις της.

Κύριε Πρόεδρε,


Προκειμένου διασφαλίσουμε τα συμφέροντα των μελών μας που μετακινήθηκαν παρά τη θέλησή τους και τα οποία έχουμε την υποχρέωση να προστατεύσουμε, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τις τυχόν ενέργειες στις οποίες έχετε προβεί.


Ο Πρόεδρος                 

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       

6936800701 

                    

Ο Γεν. Γραμματέας

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6948753589

Φόρμα Επικαιροποίησης Στοιχείων Μελών

Δηλώσεις Προέδρου Τσαϊρίδη Θεόδωρου

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Η Ένωση Υπαλλήλων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης είναι μια δυναμική οργάνωση που αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των αστυνομικών στο νομό Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος