Εκδήλωση Γραμματείας Γυναικών ΕΑΥΘ την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 11:00 στο Α.ΜΕ.Θ- Π.Λίβυος «Από το Τραύμα, στο Θαύμα…»

πριν 2 εβδομάδες

Η Γραμματεία Γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, σας προσκαλεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 11:00  στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, σε μία διάλεξη του πατήρ Λίβυου με θέμα:  «Από το Τραύμα, στο Θαύμα…»


Εν όψη του εορτασμού του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου την 20η Οκτωβρίου και της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας», που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ως θεσμό για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία.


Καλούμε το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης της Θεσσαλονίκης και τους φίλους, να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να παρακολουθήσουν τον προσκεκλημένο ομιλητή του οποίου ο χαρισματικός και ευφυής λόγος, τον έχει καταστίσει ιδιαίτερα δημοφιλή με ακροατές και κοινό σε όλη την Ελλάδα, αναλύοντας ένα ευαίσθητο ζήτημα που  απασχολεί τον άνθρωπο στο πέρασμα των χρόνων. 


Ο πρωτοπρεσβύτερος ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ή ΠΑΤΗΡ ΛΙΒΥΟΣ γεννήθηκε το 1975 στο Ηράκλειο Κρήτης. Φοίτησε στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης, στη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης και στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Certificate in Coaching – AC Accredited» κι έλαβε πτυχίο πιστοποιημένου life coach.

 

Ως συγγραφέας και ομιλητής ασχολείται με θέματα πνευματικής αυτογνωσίας και θεραπείας που έχουν βάση τους την ορθόδοξη χριστιανική πνευματικότητα, καθώς και τις σύγχρονες σχολές ψυχοθεραπευτικής διαδικασίας, προσωπικής εξέλιξης και Life Coaching. Έχει συγγράψει πολλά βιβλία, ενώ έχει συμμετάσχει με κείμενα του σε αρκετούς συλλογικούς τόμους. Έργα και ομιλίες του έχουν μεταφραστεί στα ρωσικά, τα ρουμανικά, τα βουλγαρικά, τα γεωργιανά και τα ουγγρικά.Σήμερα ζει στη νότια Κρήτη, στο χωριό Πύργος Μονοφατσίου, και είναι εφημέριος στην Ενορία Αγίας Ειρήνης Πύργου της Ι.Μ. Γορτύνης και Αρκαδίας. Είναι έγγαμος και έχει τρία παιδιά.

 

Ο πατήρ Λίβυος θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.


η  Γεν. Γραμματέας Γυναικών                             η Αναπληρωτής Γραμματέας

     ΜΕΛΕΤΛΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ                                             ΚΥΡΙΑΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Φόρμα Επικαιροποίησης Στοιχείων Μελών

Δηλώσεις Προέδρου Τσαϊρίδη Θεόδωρου

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Η Ένωση Υπαλλήλων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης είναι μια δυναμική οργάνωση που αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των αστυνομικών στο νομό Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος