Δωρεά δύο (2) φορητών απινιδωτών εξασφάλισε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ.

πριν 3 εβδομάδες

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης δώρισε σε Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, δύο (2) φορητούς απινιδωτές LIFEPAKCR2

           Η απινίδωση έχει αποδειχτεί σωτήρια για πολλούς συνανθρώπους μας, κι ως εκ τούτου, είμαστε βέβαιοι ότι ο συγκεκριμένος εξοπλισμός θα συμβάλει καταλυτικά για την προστασία της υγείας των συνανθρώπων μας. Τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας, δίνουν δύναμη στους Αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης για να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους.

Μια δωρεά του Διεθνές Κέντρου Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων (DT&S) – Cisco, το οποίο στηρίζει για άλλη μια φορά τους Έλληνες αστυνομικούς αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο τους και τους ευχαριστούμε θερμά γι΄ αυτό.

                                        Θεσσαλονίκη 26 Σεπτεμβρίου 2024


                                 Ο Πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας

                             ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

                                 6936800701                             6948753589

1727264788417.jpg 205.68 KB

Φόρμα Επικαιροποίησης Στοιχείων Μελών

Δηλώσεις Προέδρου Τσαϊρίδη Θεόδωρου

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Η Ένωση Υπαλλήλων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης είναι μια δυναμική οργάνωση που αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των αστυνομικών στο νομό Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος