Ημερίδα για τον σχολικό - διαδικτυακό εκφοβισμό και σχολικές τσάντες για τους μαθητές της Α' Δημοτικού

Ο σχολικός εκφοβισμός είναι ένα διαχρονικό φαινόμενο που απασχολεί γονείς και παιδιά σε παγκόσμια κλίμακα. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας και η καθημερινή χρήση κοινωνικών μέσων δικτύωσης δημιούργησαν ένα προσφιλές περιβάλλον για την επέκταση του φαινομένου και στον ψηφιακό κόσμο.

Η κα Φιλίππου, κατά την τοποθέτησή της, ενημέρωσε εκτενώς τους παρευρισκόμενους για τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισής του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού.

Κατόπιν, ακολούθησε η χορήγηση των σχολικών τσαντών και γραφικής ύλης στα παιδιά των μελών της Ένωσης που θα φοιτήσουν στην Α’ Δημοτικού. Τα τελευταία τρία χρόνια, η πρωτοβουλία της Ένωσης γίνεται αποδεκτή με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση από τα μέλη μας, ενώ παράλληλα αποτέλεσε παράδειγμα που ακολούθησαν και άλλες Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις της χώρας.

Σημείωση:Όσοι δεν παρέλαβαν την σχολική τσάντα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μπορούν να την παραλάβουν αυτοπροσώπως από τα γραφεία της Ένωσης (Αριστοτέλους 12) καθημερινά και ώρες 10:00-14:00, προσκομίζοντας δημόσιο έγγραφο που βεβαιώνει την ημερομηνία γέννησης του παιδιού.

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά σε γονείς και παιδιά!

Θεσσαλονίκη, 3 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Πρόεδρος

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6948753589

Φόρμα Επικαιροποίησης Στοιχείων Μελών

Δηλώσεις Προέδρου Τσαϊρίδη Θεόδωρου

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Η Ένωση Υπαλλήλων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης είναι μια δυναμική οργάνωση που αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των αστυνομικών στο νομό Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος