Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τα τέκνα των μελών της Ε.Α.Υ.Θ. το Σάββατο 11 Μαρτίου στο Α.ΜΕ.Θ.

πριν 1 χρόνος

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης διοργανώνει ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στις 11:00 στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τη διακεκριμένη και ηγετική - στον κλάδο της - επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας. Ομιλητής της παρούσας εκδήλωσης θα είναι ο Δρ Ταουσάνης Χρήστος, Συγγραφέας & Σύμβουλος Σταδιοδρομίας.

  Η επιλογή σπουδών και επαγγέλματος είναι από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που καλούνται να πάρουν οι έφηβοι/ες για την πορεία και την εξέλιξή τους.

Βασικοί άξονες της παρούσας ημερίδας είναι:

• η σωστή επιλογή ομάδας προσανατολισμού και επιστημονικού πεδίου

• Η σύνθετη διαδικασία εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και οι συχνότερες παγίδες που συναντάμε σε αυτή

• η αναζήτηση επαγγελματικών διεξόδων και καινοτόμων εξειδικεύσεων που προσφέρονται από διάφορους τομείς και κλάδους

   Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι-μέλη της Ένωσης μαζί με τα τέκνα τους που φοιτούν από Γ’ Γυμνασίου έως και Γ’ Λυκείου, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email: [email protected] αναγράφοντας πλήρως τα στοιχεία τους και την Υπηρεσία που υπηρετούν.

Φόρμα Επικαιροποίησης Στοιχείων Μελών

Δηλώσεις Προέδρου Τσαϊρίδη Θεόδωρου

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Η Ένωση Υπαλλήλων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης είναι μια δυναμική οργάνωση που αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των αστυνομικών στο νομό Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος