Δωρεά εκπαιδευτικού υλικού στην ΓΑΔΘ για την εκπαίδευση πρώτων βοηθειών

πριν 1 χρόνος

Σε συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας που σημείωσαν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια «StoptheBleed» που πραγματοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Meducation,  και με αφορμή την έναρξη της εκπαίδευσης των αστυνομικών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης σε θέματα πρώτων βοηθειών, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης δώρισε στην Γ.Α.Δ.Θ. έναν Εκπαιδευτικού απινιδωτή  XFT-120C και ένα  Εκπαιδευτικό πρόπλασμα  PrestanJawThrust ενήλικα με μετρονόμο LED & τσάντα μεταφοράς για το καλύτερο επίπεδο εκπαίδευσης των συναδέλφων μας. 

      Η υλοποίηση της πρότασής μας για εκπαίδευση του προσωπικού της ΓΑΔΘ σε θέματα πρώτων βοηθειών, από τον νυν Γενικό κ. ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ Χρήστο σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαίδευσης και τους Πιστοποιημένους Εκπαιδευτές της Άμεσης Δράσης, μας γεμίζει ικανοποίηση και θα είμαστε αρωγοί σε οτιδήποτε άλλο απαιτηθεί για την καλύτερη εκπαίδευση των συναδέλφων μας, ειδικά σε ζητήματα που η σωστή εκπαίδευση και η γνώση ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ!

Θεσσαλονίκη, 26 Απριλίου 2023


 Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701 6948753589

Φόρμα Επικαιροποίησης Στοιχείων Μελών

Δηλώσεις Προέδρου Τσαϊρίδη Θεόδωρου

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Η Ένωση Υπαλλήλων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης είναι μια δυναμική οργάνωση που αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των αστυνομικών στο νομό Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος