ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ροή δημοσιεύσεων

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, την 07-06-2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00, θα πραγματοποιήσει Γενική Καταστατική Συνέλευση στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο ΑΘΑΝΑΣΑΚΟ, στην οποία παρέστησαν εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΕΑΥΘ, οι οποίοι υπηρετούν στην εν λόγω Διεύθυνση.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας θα μας κάνει την τιμή να τελέσει την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων Αστυνομικών, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 στο Ιερό παρεκκλήσι των Αγίου Δημητρίου & Αγίου Αρτεμίου, εντός του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Ως εκ τούτου, για να διευκολυνθεί προς την έγκαιρη παρουσία του, η ώρα έναρξης της εκδήλωσης μεταφέρεται στις 11:30.

Έγγραφο της Ε.ΑΣ.Υ.Α.- Ε.Α.Υ.Θ. Προς: 1) Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ Μιχάλη (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.) 2) Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. ΜΑΛΛΙΟ Δημήτριο (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.) με Κοιν.: 1) Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.) 2) Γενικό Γραμματέα Δημοσίας Τάξης, κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ Μάνο (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.) 3) Προϊστάμενο Επιτελείου Α.Ε.Α.,  Αντιστράτηγο κ. ΜΑΝΤΖΙΩΚΑ Αστέριο (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)  4) Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος,   Αντιστράτηγο κ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.) 5) Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος,  Αντιστράτηγο κ. ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ Χρήστο (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)          6) Προϊστάμενο Κ.Δ.Υ. & Α.Δ./Α.Ε.Α., Υποστράτηγο κ. ΜΠΑΚΟΛΑ Δημήτριο (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.) 7) Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομικού Προσωπικού Α.Ε.Α. Ταξίαρχο κ. ΠΟΛΥΖΟ Δημήτριο (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)  8) Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων 9) Πολιτικά Κόμματα 10) Αστυνομικές Υπηρεσίες Αθηνών και Θέμα: «Εισαγωγή νέων μέσων κλιμάκωσης- αναβάθμιση αστυνομικού εξοπλισμού»

  

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με τον Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρο Καράογλου, για να του μεταφέρει ζητήματα άμεσης προτεραιότητας για το αστυνομικό προσωπικό. 

Κατόπιν προτάσεως  των μελών του Δ.Σ. και υπευθύνων, για Οικονομικά Θέματα κ. ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗ Γεώργιο, για θέματα Υγιεινής  και Ασφάλειας κ. ΗΛΙΑΔΗ Αθανάσιο και Εκπαιδευτικών θεμάτων κ. ΓΚΑΝΑΤΣΙΟ Χρίστο, και όπως ορίζει το άρθρο 20 του καταστατικού της ΕΑΥΘ,  συστάθηκαν οι κάτωθι επιτροπές:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο χαμό του Προέδρου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας, πυρονόμου Δημήτριου Τσαλή.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ ρομποτικής που διοργάνωσε η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη City Lab και τη συμβολή του Διεθνές Κέντρου Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης μαζί με εκλεγμένους αντιπροσώπους της συγκεκριμένης Διεύθυνσης, μετά τις επισκέψεις που πραγματοποίησε στα ΤΔΜ της Θεσσαλονίκης καθώς και τα έντονα παράπονα συναδέλφων σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί σε αυτά, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή της Δ/νσης Αλλοδαπών, Ταξίαρχο κ. Θωμά ΦΕΥΓΑ.

Επανερχόμαστε σε ένα ζήτημα μεγίστης σημασίας το οποίο έχουμε αναδείξει ουκ ολίγες φορές, πλην όμως μέχρι και σήμερα ουδείς έχει δείξει την δέουσα προσοχή με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που εκτελούν περιπολίες στην πόλη της Θεσσαλονίκης να κινδυνεύουν καθημερινά λόγω των τεράστιων προβλημάτων στις ενδοεπικοινωνίες.

Έγγραφο της Ε.Α.Υ.Θ. Προς: Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο κ. Γεώργιο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ με  Κοιν: 1) Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο ΜΑΛΛΙΟ (μέσω ΠΟΑΣΥ), 2) Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος,  Αντιστράτηγο κ. Χρήστο ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ και 3) Διευθυντές Αστυνομικών Διευθύνσεων ΓΑΔΘ με Θέμα: « Αντίξοες συνθήκες εκτέλεσης υπηρεσίας λόγω καύσωνα ».

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη εκπαίδευση στο σύστημα ABC της εταιρείας A.S.P., με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης είχε την ευλογία να συναντηθεί με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ.κ. Φιλόθεο, στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη από τις προγραμματισμένες φετινές εθελοντικές αιμοδοσίες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, που είχε ως σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος, που διατηρεί στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, θα παρέχει και φέτος δωρεάν προγύμναση για τις αθλητικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες στα μέλη και στα τέκνα αυτών, που θα είναι υποψήφιοι μέσω Πανελληνίων Εισαγωγικών Εξετάσεων το σχολικό έτος 2024-2025 για τις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και τις Στρατιωτικές Σχολές.

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά