ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε χθες 01-04-2024 Γενική Εκλογοαπολοστική Συνέλευση διά ζώσης και με ηλεκτρονικά μέσα.

Χιλιάδες συνάδελφοι συμμετείχαν στις εργασίες, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά τη συσπείρωση και την καθολική και απόλυτη στήριξη στο έργο και την δουλειά που γίνεται από το προεδρείο όλα αυτά τα χρόνια .

Οι εργασίες της Συνέλευσης ξεκίνησαν με την εκλογή του Προεδρείου, την παρουσίαση του Διοικητικού Απολογισμού από τον Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ, του Οικονομικού Απολογισμού από τον Ταμία κ. Ιωάννη ΜΑΖΝΕΪΚΟ ενώ ακολούθησε η ανάγνωση  του πορίσματος της ελεγκτικής επιτροπής .

 Εν συνέχεια ο Προεδρος  της Ένωσης, κ. Θεόδωρος ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ, χαιρέτησε τις εργασίες της Συνέλευσης, αναφέρθηκε στο έργο της απερχόμενης Διοίκησης, κι ευχήθηκε μια ήρεμη και γόνιμη προεκλογική περίοδο.

Σε συνεργασία με μεγάλη εταιρεία ηλεκτρονικών ψηφοφοριών, ακολούθησε  η διαδικασία ψηφοφορίας για την έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού, την ημερομηνία και τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών καθως και την εκλογή των μελών  της Εφορευτικής Επιτροπής.

Μετά το πέρας της ψηφοφορίας, και σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, το Σώμα της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης αποφάσισε τη διενέργεια Αρχαιρεσιών, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και λοιπών Οργάνων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 με ηλεκτρονικά μέσα.

Οι υποψηφιότητες κατατίθενται είτε αυτοπροσώπως είτε ηλεκτρονικά  στο email της Ένωσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων λήγει την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 και ώρα 24:00.

 

Τα επίσημα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Θεσσαλονίκη, 02 Απριλίου 2024

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά