Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

«1η Εβδομάδα Πρόληψης & Υγείας»

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις έγκαιρης διάγνωσης

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης είχε επισημάνει, εδώ και καιρό, τα αξεπέραστα προβλήματα των Αστυνομικών Υπηρεσιών της ΓΑΔΘ που αντί να λύνονται, γιγαντώνονται.

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης στο χθεσινό ΔΣ της 12-6-2019, η ΕΑΥΘ ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Central Parking – ΧΑΝΘ (Νικολάου Γερμανού 1), μέσω της κάτωθι οικονομικής προσφοράς.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης για τις παραβιάσεις του χρόνου εργασίας του αστυνομικού προσωπικού και απέστειλε τις παρακάτω προτάσεις προς τον Διευθυντή Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχο κ. Χρήστο ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ.

Οι Αστυνομικοί της ΓΑΔΘ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και προσήλθαν μαζικά στην πρώτη εθελοντική αιμοδοσία που έγινε στο Αστυνομικό Μέγαρο, μετά τον πολύμηνο αποκλεισμό σημαντικού τμήματος της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Από την τεράστια συμμετοχή συγκεντρώθηκαν σχεδόν 100 φιάλες αίματος, οι οποίες θα διατεθούν για τις ανάγκες υγείας των μελών μας και των οικογενειών αυτών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε τις εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 στην κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Έγγραφο της Ένωσης προς τον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόριο ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ

Μετά την ίδρυση του πρώτου Περιφερειακού Ιατρείου της Ελληνικής Αστυνομίας στο 401 ΓΣΝ, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αιτήθηκε προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ, μέσω της ΠΟΑΣΥ, την επέκταση αυτής της απόφασης και στο 424 ΓΣΝ. Αναλυτικά το έγγραφο αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συνεδρίασε στο ΑΤ Λευκού Πύργου, παρουσία του Νομικού της Συμβούλου κ. Σωτήριου ΤΕΡΖΟΥΔΗ, Αντιπροσώπων και μελών της. Η πρωτοβουλία αυτή, απέκτησε διαστάσεις τόσο συμβολικού, όσο και ουσιαστικού χαρακτήρα . Η αιτία που την υπαγόρευσε είναι το συνεχιζόμενο υπηρεσιακό αδιέξοδο της Διεύθυνσης Αστυνομίας και ειδικότερα των Αστυνομικών Τμημάτων, ενώ αφορμή στάθηκε ο εξωπραγματικός αριθμός των 3000 οφειλόμενων ημερήσιων αναπαύσεων στο ΑΤ Λευκού Πύργου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, προσκαλεί τα μέλη της στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση έτους 2019 (Γ’ Γενική Συνέλευση) την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 10:00 στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης (οδός Μοναστηρίου 326).