Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11:00,  στην αίθουσα συσκέψεων του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace.

Στη συνέντευξη τύπου  που θα παραχωρήσει η ΕΑΥΘ, θα δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της Δημοκοπικής Έρευνας που πραγματοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης μέσω της εταιρείας INTERVIEW  σχετικά με οικονομικά, εργασιακά και εκπαιδευτικά ζητήματα του συνόλου του Αστυνομικού Προσωπικού.

 Ταυτόχρονα θα αναλυθούν και τα προβλήματα των Αστυνομικών που υπηρετούν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, τα οποία είναι αναρίθμητα και παραμένουν άλυτα παρά τις προσπάθειές μας, πραγματοποιώντας συνεχώς συναντήσεις με όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου επιλυθούν.

Στα πλαίσια των προαναφερομένων, τα άλυτα υπηρεσιακά ζητήματα και οι αστάθμητες συνθήκες εργασίας των συναδέλφων μας, έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητά αυτών και των οικογενειών τους αλλά κυρίως στην ασφάλεια των πολιτών και στην εύρυθμη λειτουργία του κράτους.

Θεσσαλονίκη,06 Σεπτεμβρίου 2022

             

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά