ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης παρέδωσε σήμερα 7 φορητούς ψηφιακούς ασύρματους στον Διευθυντή Αστυνομίας, Ταξίαρχο κ. Χρήστο ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ, για την ενίσχυση των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης.

Η προαναφερόμενη δωρεά έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας μας για την ασφαλή μετάδοση πληροφοριών μεταξύ των συναδέλφων, χωρίς παρεμβολές από τρίτους.

Επαναλαμβάνουμε ότι το υφιστάμενο σύστημα ενδοεπικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας είναι απαρχαιωμένο και χρήζει ανανέωσης. Ένα πρόβλημα που έχει αναδείξει η Ένωσή μας προς την Ηγεσία, ζητώντας τη μεσολάβησή της για την οριστική επίλυσή του.

Οι συνάδελφοι της Διεύθυνσης Αστυνομίας είναι από τους πρώτους προστρέχοντες στα περισσότερα περιστατικά. Η ενίσχυσή τους με σύγχρονα μέσα είναι επιβεβλημένη για να ανταπεξέλθουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στα καθήκοντά τους.

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες «ISOMAT» και «Agrotech», οι οποίες με τη διαχρονική τους στήριξη μάς δίνουν τη δυνατότητα να αναβαθμίζουμε τις συνθήκες εργασίας και το παρεχόμενο έργο των συναδέλφων μας.

Θεσσαλονίκη, 4 Ιανουαρίου 2022

       

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά