ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ενόσω η Ελληνική Αστυνομία αντιμετωπίζει πρωτοφανείς προκλήσεις για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της, και οι Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης βιώνουν ίσως τις δυσκολότερες υπηρεσιακές συνθήκες των τελευταίων ετών, πρώην ανώτατος αξιωματικός φρόντισε πριν την αποστρατεία του να καλέσει τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέας της Ένωσης σε παροχή έγγραφων εξηγήσεων σχετικά με ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΕΑΥΘ πριν τρεις μήνες! Λογάριαζε βέβαια χωρίς τον ξενοδόχο …

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ηγεσία, μη μπορώντας (ή μη θέλοντας;) να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα του Σώματος, προσπαθεί εμμέσως να αποποιηθεί των ευθυνών της και για αντιπερισπασμό, να στρέψει τα βλέμματα στη συνδικαλιστική δράση.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νέα Φυσική Ηγεσία σε καμία περίπτωση δεν επικροτεί και συμμερίζεται τέτοιες πρακτικές.

Διαβεβαιώνουμε, ότι όσες κλήσεις σε απολογία κι αν δεχτούμε, δε θα σταματήσουμε να αναδεικνύουμε όλα τα σημαντικά, αλλά και πολλές φορές παράδοξα προβλήματα που αντιμάχονται τα μέλη μας στην υπηρεσιακή τους καθημερινότητα.

Είναι γνωστό τοις πάση, ότι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης είναι ένα υπερδραστήριο Σωματείο που έχει αγκαλιάσει κι έχει αγκαλιαστεί από τα 4700 μέλη της. Αυτή είναι η δύναμή μας και «η φωνή μας είναι η φωνή τους». Κι αυτή η φωνή δεν πρόκειται να φιμωθεί ποτέ!

Θεσσαλονίκη, 20 Φεβρουαρίου 2024

         

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά