ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συγχαίρει τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος κ. ΣΚΛΑΒΟ Σπυρίδων, ο οποίος χωρίς να επισκεφθεί και να συνομιλήσει με τους υπηρετούντες στις ομάδες Ζ-ΔΙΑΣ και στα περιπολικά Άμεσης Δράσης, ούτε καν με τους προϊσταμένους τους, σήμερα κάλεσε την διοίκηση της Διεύθυνσης και της ανακοίνωσε τις αλλαγές που επιθυμεί και οι οποίες καθώς φαίνεται θα συμβάλλουν στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας….

Πρώτον:

-Δαπάνη για τζόκεϊ και όταν κατεβαίνουν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ-Ζ από τις μηχανές και βγάζουν το κράνος, να φοράνε τζόκεϊ.

Δεύτερον:

-Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ-Ζ μπορούν να φοράνε περιλαίμια όταν βρίσκονται σε κίνηση αλλά όταν σταματάνε θα τα αφαιρούν. Δηλαδή με βάση τα δυο παραπάνω, οι δικυκλιστές θα λένε στον κάθε εγκληματία, μισό λεπτό να βγάλω το κράνος και το περιλαίμιο, να φορέσω το τζόκεϊ και θα σε κυνηγήσω….

Τρίτον και σημαντικότερο:

-Άπαντες ομοιόμορφοι, ασχέτως αν τα περισσότερα που φοράνε οι αστυνομικοί και των τριών αυτών υπηρεσιών είναι αγορασμένα ιδιωτικά αφού η υπηρεσία δεν τους τα χορηγεί.

Πρόκειται για τρεις κομβικής σημασίας αλλαγές που θα χτυπήσουν το έγκλημα στην ρίζα του και θα δώσουν πνοή σε αυτές τις χιλιοταλαιπωρημένες υπηρεσίες.

Λεπτομέρειες όπως:

-ότι το προσωπικό στην ομάδα ΔΙΑΣ έχει φτάσει τα 45 έτη μέσο όρο ηλικίας, και σχεδόν όλοι έχουν αποκομίσει σοβαρά ορθοπεδικά προβλήματα

-ότι οι μηχανές ΔΙΑΣ-Ζ έχουν χιλιάδες χλμ, και σε αρκετές περιπτώσεις δεν λειτουργούν τα ηχητικά όργανα και οι φάροι

-ότι οι ασύρματοι σε παρά πολλά σημεία της πόλης δεν πιάνουν και οι ενδοεπικοινωνίες είναι διάτρητες ,

-ότι στα νέα περιπολικά και τις νέες μηχανές της Άμεσης Δράσης δεν έχουν τοποθετηθεί σταθεροί ασύρματοι, και στο προσωπικό των περιπολικών ουδέποτε έχουν χορηγηθεί στολές και υποδήματα

-ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις ακινητοποιούνται ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ σε σταθερούς στόχους όντας εκτεθειμένοι σε πολλαπλούς κινδύνους

-ότι αναμένουν στο σημείο έως και μια ώρα για να παραληφθεί συλληφθέντας λόγω έλλειψης σταθμών,

-ότι το 2010 η ομάδα ΔΙΑΣ αριθμούσε 450 περίπου αστυνομικούς και πλέον με το ζόρι έχουν μείνει 240 συνάδελφοι, δεν φαίνεται να είναι άξια αναφοράς.

Αυτή είναι η σύγχρονη αστυνομία που οραματιζόμαστε.. ;;; Να ασχολούμαστε με τζόκεϊ και περιλαίμια την ώρα που το έγκλημα εξελίσσεται και οργιάζει!!!

Θεσσαλονίκη, 7 Απριλίου 2023

          

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά