Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Έγγραφο της Ε.Α.Υ.Θ. Προς: Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο κ. Γεώργιο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ με  Κοιν: 1) Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο ΜΑΛΛΙΟ (μέσω ΠΟΑΣΥ), 2) Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος,  Αντιστράτηγο κ. Χρήστο ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ και 3) Διευθυντές Αστυνομικών Διευθύνσεων ΓΑΔΘ με Θέμα: « Αντίξοες συνθήκες εκτέλεσης υπηρεσίας λόγω καύσωνα ».

Κατόπιν προτάσεως  των μελών του Δ.Σ. και υπευθύνων, για Οικονομικά Θέματα κ. ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗ Γεώργιο, για θέματα Υγιεινής  και Ασφάλειας κ. ΗΛΙΑΔΗ Αθανάσιο και Εκπαιδευτικών θεμάτων κ. ΓΚΑΝΑΤΣΙΟ Χρίστο, και όπως ορίζει το άρθρο 20 του καταστατικού της ΕΑΥΘ,  συστάθηκαν οι κάτωθι επιτροπές:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης είχε την ευλογία να συναντηθεί με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ.κ. Φιλόθεο, στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ ρομποτικής που διοργάνωσε η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη City Lab και τη συμβολή του Διεθνές Κέντρου Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, θα παρέχει και φέτος δωρεάν προγύμναση για τις αθλητικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες στα μέλη και στα τέκνα αυτών, που θα είναι υποψήφιοι μέσω Πανελληνίων Εισαγωγικών Εξετάσεων το σχολικό έτος 2024-2025 για τις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και τις Στρατιωτικές Σχολές.

Επανερχόμαστε σε ένα ζήτημα μεγίστης σημασίας το οποίο έχουμε αναδείξει ουκ ολίγες φορές, πλην όμως μέχρι και σήμερα ουδείς έχει δείξει την δέουσα προσοχή με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που εκτελούν περιπολίες στην πόλη της Θεσσαλονίκης να κινδυνεύουν καθημερινά λόγω των τεράστιων προβλημάτων στις ενδοεπικοινωνίες.

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο ΑΘΑΝΑΣΑΚΟ, στην οποία παρέστησαν εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΕΑΥΘ, οι οποίοι υπηρετούν στην εν λόγω Διεύθυνση.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη εκπαίδευση στο σύστημα ABC της εταιρείας A.S.P., με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Έγγραφο της Ε.ΑΣ.Υ.Α.- Ε.Α.Υ.Θ. Προς: 1) Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ Μιχάλη (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.) 2) Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. ΜΑΛΛΙΟ Δημήτριο (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.) με Κοιν.: 1) Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.) 2) Γενικό Γραμματέα Δημοσίας Τάξης, κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ Μάνο (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.) 3) Προϊστάμενο Επιτελείου Α.Ε.Α.,  Αντιστράτηγο κ. ΜΑΝΤΖΙΩΚΑ Αστέριο (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)  4) Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος,   Αντιστράτηγο κ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.) 5) Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος,  Αντιστράτηγο κ. ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ Χρήστο (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)          6) Προϊστάμενο Κ.Δ.Υ. & Α.Δ./Α.Ε.Α., Υποστράτηγο κ. ΜΠΑΚΟΛΑ Δημήτριο (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.) 7) Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομικού Προσωπικού Α.Ε.Α. Ταξίαρχο κ. ΠΟΛΥΖΟ Δημήτριο (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)  8) Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων 9) Πολιτικά Κόμματα 10) Αστυνομικές Υπηρεσίες Αθηνών και Θέμα: «Εισαγωγή νέων μέσων κλιμάκωσης- αναβάθμιση αστυνομικού εξοπλισμού»

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη από τις προγραμματισμένες φετινές εθελοντικές αιμοδοσίες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, που είχε ως σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος, που διατηρεί στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.