Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ στην σημερινή συνεδρίαση του συμβουλίου, αποφάσισε να ενισχύσει την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με μηδέν (0) Αστυνομικούς στις έκτακτες μεταθέσεις. Αντίστοιχος είναι ο αριθμός πανελλαδικά σε όλους τους νομούς.

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11:00,  στην αίθουσα συσκέψεων του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ενημερώνει τα μέλη της ότι μπορούν πλέον να κάνουν κάθε είδους εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, χωρίς συμμετοχή μόνο με το παραπεμπικό του ΕΟΠΥΥ και με την επίδειξη της κάρτας – μέλους.
Οι εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιούνται σε οποιοδήποτε από τα 17 Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Θεσσαλονίκη.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης εκφράζει την θλίψη της για τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου μας, ΚΑΡΑΜΠΑΣΗ Χρυσοβαλάντη του Ιωάννη, που υπηρετούσε στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, απέστειλε έγγραφο στον  Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχο κο Χρήστο ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ, με αφορμή τις προτάσεις και μετακινήσεις Αστυνομικών, οι οποίες έγιναν με εκδικητικά κριτήρια, αγνοώντας τις οικογενειακές τους ανάγκες και την επικρατούσα οικονομική κατάσταση της χώρας.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ημερίδα με θέμα «όλοι διαφορετικοί -όλοι ίσοι» στην οποία έδωσε το παρόν και αποτέλεσε και τον κεντρικό ομιλητή ο συνάδελφος και παραολυμπιονίκης ΤΣΑΠΑΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου, στην οποία παρουσίασε τα στοιχεία που προέκυψαν από την Δημοσκοπική Έρευνα που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2022, με την συμμετοχή 960 μελών της Ε.Α.Υ.Θ, σχετικά με σοβαρά ζητήματα που απασχολούν το Αστυνομικό Προσωπικό.

Την τελευταία δεκαετία, σε κάθε ανακύψαν ζήτημα είτε κοινωνικό είτε εθνικό, οι Αστυνομικοί βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης, επιφορτισμένοι με πολυειδή αντικείμενα πέραν της αποστολής και του ρόλου μας.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία την Δευτέρα 26-9-2022 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και ώρες 09:00-13:00, με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος που διατηρεί στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Η προχθεσινή κωμικοτραγική σκηνή που εκτυλίχθηκε στη Λεωφόρο Νίκης, όπου τρεις κλέφτες, χωρίς ίχνος φόβου, περιμάζεψαν μπροστά σε δεκάδες συμπολίτες μας ένα χρηματοκιβώτιο που είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από οικία, είναι η ζωντανή απόδειξη των τεράστιων αστυνομικών κενών που υφίστανται στη ΓΑΔΘ.