ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

   Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 27 Μαΐου 2017 στην κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

   Με την παρουσία τους τίμησαν τις εργασίες της Συνέλευσης ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ, οι Πρόεδροι και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, Γρεβενών, Ημαθίας, Καστοριάς, Πιερίας, Ροδόπης και Φλώρινας, εκπρόσωποι της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ν. Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τοπική Διοίκηση Ν. Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης και ο Πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών κ. Γεώργιος ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ.

   Στις εργασίες είχαν προσκληθεί και παρέστησαν, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. Φώτιος ΔΟΜΖΑΡΙΔΗΣ, ο Α’ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. Μιλτιάδης ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ, ο Β’ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. Νικόλαος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ο Διευθυντής Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. Στυλιανός ΝΤΕΛΗΣ, ο Διευθυντής Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. Θωμάς ΦΕΥΓΑΣ, και ο Διευθυντής Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. Γεώργιος ΔΟΥΒΑΛΗΣ.

   Μετά την έγκριση του Διοικητικού και του Οικονομικού  Απολογισμού από τα μέλη της Ένωσης, απεύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. Φώτιος ΔΟΜΖΑΡΙΔΗΣ.

   Ακολούθησαν οι βραβεύσεις συναδέλφων μας οι οποίοι προέβησαν σε κάποια εξαιρετική πράξη κατά την εκτέλεση ή εκτός υπηρεσίας, καθώς και συναδέλφων που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια καταδίωξης ή σύλληψης. Για δεύτερη χρονιά η Ένωση συνεχίζει τις βραβεύσεις, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελούν οι συνάδελφοί μας με πράξεις που υπερβαίνουν το υπηρεσιακό καθήκον.

   Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ ενημέρωσε τους παρισταμένους για το νέο μισθολόγιο και τα νέα δεδομένα που αυτό επιφέρει στις ζωές των ενστόλων, τις ενέργειες και τα επόμενα βήματα που δρομολογούνται από την Ομοσπονδία μας.

  Στο νέο μισθολόγιο αναφέρθηκε και ο Νομικός Σύμβουλος ΠΟΑΣΥ κ. Χαράλαμπος ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, καθώς και στις νομικές διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας.

   Τέλος, οι παρευρισκόμενοι έθεσαν ερωτήματα επί των τοποθετήσεων.

   Το Προεδρείο της Ένωσης ευχαριστεί θερμά για την παρουσία τους όλους τους προσκεκλημένους, αλλά κυρίως τα μέλη της Ένωσης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παρέστησαν στις εργασίες του ανώτατου Οργάνου μας.

  

  Θεσσαλονίκη, 31 Μαΐου 2017

  

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας

ΚΛΕΑΝΗΣ Βασίλειος

6977075637

    

  

 

  

  

  

  

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά