ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

  

   Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε επιτυχώς, σε συνεργασία με την εταιρεία «Meducation», δυο Ημερίδες επιμόρφωσης για βαλλιστικά τραύματα, εκρήξεις και μολότοφ στο Αμφιθέατρο της ΓΑΔΘ και στην έδρα της ΔΑΕΘ.

   Η εταιρεία «Meducation» προσφέρει εξειδικευμένα σεμινάρια πρώτων βοηθειών, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες των Ελλήνων Αστυνομικών. Ειδικότερα, στις δυο Ημερίδες αναλύθηκαν οι βασικές αρχές και δεξιότητες υποστήριξης της ζωής ενός τραυματία από βαλλιστικά τραύματα, πτώσεις τροχαίων ατυχημάτων, θύματα διαδηλώσεων που έχουν προσβληθεί από χημικούς παράγοντες ή φέρουν τραύματα από βίαιη κρούση ή πτώση αντικειμένων ή έχουν υποστεί εγκαύματα από διάφορες ουσίες, καθώς και πολλές άλλες επιμέρους περιπτώσεις.

   Η εκπαίδευση πρώτων βοηθειών για βίαια περιστατικά που συχνά αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί εν ώρα καθήκοντος, είναι πολύ σημαντική και καθοριστική για την επιβίωσή τους. 

   Αφορμή για τις εκδηλώσεις αυτές στάθηκε η δωρεά της Ένωσης με 20 εξειδικευμένα σακίδια πρώτων βοηθειών στις ομάδες ΔΙΑΣ, ΖΗΤΑ, ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ, των οποίων η χρήση επιβάλλει ειδική εκπαίδευση.

   H Ένωση θα συνεχίσει την προσπάθειά της για την εκπαίδευση των συναδέλφων σε έκτακτα περιστατικά και βίαια τραύματα, έως ότου μειωθεί στο ελάχιστο ο κίνδυνος απώλειας ζωής Αστυνομικού εν ώρα υπηρεσίας.

    

  

Θεσσαλονίκη, 23 Μαΐου 2017

  

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

6932649076

   

  

  

  

   

 

 

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά