ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 07-12-2022 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και ώρες 09:00-13:00, με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος που διατηρεί στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. 

Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους να λάβουν μέρος στην αιμοδοσία και να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης, τα αποθέματα της οποίας καλύπτουν τις ανάγκες υγείας των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους. 

Επισημαίνουμε ότι στην αιμοδοσία θα παρευρεθεί συνεργάτης του Σωματείου «RED-Y». Στόχος είναι η ενημέρωση και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Η διαδικασία είναι απλούστατη και μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για κάποιον συνάνθρωπο μας, η ζωή του οποίου εξαρτάται από τη μεταμόσχευση μυελού των οστών και την εύρεση συμβατού εθελοντή δότη. Ο δότης το μόνο που έχει να κάνει, είναι να προσφέρει λίγο σάλιο, λίγα κύτταρα και λίγο από το χρόνο του. 

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην αιμοδοσία πρέπει είτε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα γραφεία της Ένωσης (2310525510) κατά τις ώρες 09.00 έως 15.00, είτε να αποστείλουν email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) όπου θα αναφέρουν τα προσωπικά τους στοιχεία και την ώρα που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν.

Θεσσαλονίκη, 22 Νοεμβρίου 2022

         

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά