ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Έγγραφο της Ένωσης προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, μέσω ΠΟΑΣΥ, για την απαλλαγή των Αστυνομικών από την υποχρέωση διενέργειας τεστ COVID-19 στο 424 ΓΣΝ, με δικά τους έξοδα, κατά τον προεγχειρητικό έλεγχο.

    

Κύριε Υπουργέ,

Όπως ενημερωθήκαμε από μέλη της Ένωσής μας, τις τελευταίες ημέρες, οι ασθενείς Αστυνομικοί που πρόκειται να χειρουργηθούν στο 424 ΓΣΝ, στο πλαίσιο του προεγχειρητικού ελέγχου υποχρεώνονται να κάνουν το τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού σε κάποιο εξωτερικό ιδιωτικό εργαστήριο με δικά τους έξοδα.

Επειδή η οικονομική επιβάρυνση και η ταλαιπωρία που προκύπτει είναι αξιοσημείωτη, παρακαλούμε να εξετάσετε το θέμα ώστε να διαπιστωθεί αν το εν λόγω Στρατιωτικό Νοσοκομείο μπορεί να ανταπεξέλθει επαρκώς στον έλεγχο των ασθενών ή όχι.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον το τεστ ανίχνευσης COVID-19 είναι προαπαιτούμενο και περιλαμβάνεται στις υποχρεωτικές προεγχειρητικές εξετάσεις, πρέπει να γίνεται στο 424 ΓΣΝ και να μην υπάρχει επιβάρυνση για Αστυνομικούς, οι οποίοι είναι μέτοχοι του ΜΤΣ και δεν επιτρέπεται να διαχωρίζονται ως προς τις υπηρεσίες υγείας που τους παρέχονται.

  

Θεσσαλονίκη, 25 Μαΐου 2020

            

Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας
ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος          ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
6936800701                         6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά