ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και συνομίλησε με αρκετούς συναδέλφους μας για την επικρατούσα υπηρεσιακή τους κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Το βασικότερο πρόβλημα που δυσχεραίνει το αστυνομικό τους έργο είναι η έλλειψη υπηρεσιακών οχημάτων και ιδιαίτερα η έλλειψη σε υπηρεσιακά βανάκια, κατάλληλα διαμορφωμένα για την μεταφορά κρατουμένων καθώς και η σκοπιά της υπηρεσίας που χρήζει άμεσης αντικατάστασης.

Στα πλαίσια της επίσκεψής τους παρέδωσαν στους συναδέλφους μας υπηρεσιακά τζάκετχορηγία της εταιρείας «Agrotech», η οποία προχώρησε στην δωρεά υπηρεσιακών τζάκετ για τους συναδέλφους - μέλη μας.

Μια γενναία δωρεά της εταιρείας η οποία στηρίζει τους Έλληνες αστυνομικούς για ακόμη μια χρόνια, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο τους. Η πολύτιμη υποστήριξή της καλύπτει υπηρεσιακά κενά, εφοδιάζοντας με υλικοτεχνικό εξοπλισμό το αστυνομικό προσωπικό της Θεσσαλονίκης και τους ευχαριστούμε θερμά γι΄ αυτό.

Θεσσαλονίκη, 13 Φεβρουαρίου 2024

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά