ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης με χαρά αποδέχεται την ευγενική χορηγία 263 τουρνικέ ίσχαιμης περίδεσης και μεταλλικών ράβδων σύσφιξης για αιμορραγίες,  ύψους 5000€, από την εταιρεία «ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.» (Είδη και Υλικά Επιπλοποιίας), τα οποία θα διατεθούν στους εκπαιδευμένους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και ειδικότερα των ομάδων ΔΙΑΣ και Ζ.

 

  Όπως έχουμε πολλάκις αναφέρει το έγκλημα εξελίσσεται και το Σώμα της ΕΛΑΣ θα πρέπει να ξεκολλήσει από τον βάλτο και να προχωρήσει μπροστά προς όφελος του αστυνομικού προσωπικού αλλά και της Ελληνικής κοινωνίας. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε διαχρονικά ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, με προτάσεις, δράσεις και ιδιωτικούς συμμάχους όπως η εταιρεία «ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.». 

  Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νέα Πολιτική και Φυσική Ηγεσία σύντομα θα υλοποιήσει την πρότασή μας για ένταξη στην εκπαίδευση των αστυνομικών «της εκπαίδευσης τραυμάτων μάχης» και θα εμπλουτίσει τον αστυνομικό εξοπλισμό με κιτ-πρώτων βοηθειών, έτσι ώστε οι αστυνομικοί, ως πρώτοι ανταποκριτές, θα καταφέρνουν να έχουν τα μέσα ώστε να συνεχίζουν να σώζουν ανθρώπινες ζωές.

 

      Η τεχνογνωσία υπάρχει, τα υλικά υπάρχουν.

      Δεν χωράει άλλη αδιαφορία!

Θεσσαλονίκη, 7 Φεβρουαρίου 2024

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά