Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Κατηγορία: Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

    Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το πενταήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Stop the Bleed»  που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, αποτελούμενο από εννέα (9) εκπαιδευτικές σειρές,  το οποίο παρακολούθησαν 400 συνάδελφοι μέλη της Ένωσης και το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων  της Cisco.

    Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή του Διεθνούς Κέντρου Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων  της Cisco, κ. Νίκο Λαμπρογεώργο για την εξαιρετική φιλοξενία σε ένα χώρο στολίδι για την πόλη μας, στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο κ. Γεώργιο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ για την τεράστια συμβολή του στην πραγματοποίηση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου.   

   Επιπλέον τις θερμές μας ευχαριστίες στους εξαιρετικούς συναδέλφους μας, κ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΤΗ Νικόλαο , κ. ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ Σάββα,  κ. ΠΑΣΧΑΛΗ Ιωάννη, κ.  ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Αθανάσιο,κ. ΤΣΑΡΑΠΑΤΣΑΝΗ Νικόλαο κ. ΜΑΚΡΗ Σταύρο καθώς και τον κ. ΜΥΛΩΝΑ Δημήτριο μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών,  η συμβολή και ο ζήλος των οποίων ήταν καθοριστικά για την υλοποίηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος. Είμαστε εξαιρετικά τυχεροί που έχουμε τέτοιους συναδέλφους που ξόδεψαν άπειρες ώρες πάνω σε αυτό το κομμάτι και είναι πρόθυμοι να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους για τη προστασία του υπέρτατου αγαθού της ζωής.

  Όπως έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αποσκοπεί στην εισαγωγή της εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών γενικότερα αλλά και ειδικότερα σε τραύματα μάχης και τον εμπλουτισμό του αστυνομικού με κιτ πρώτων βοηθειών, τα οποία σώζουν ζωές.

Θεσσαλονίκη, 16 Φεβρουαρίου 2024

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά