ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη διακεκριμένη και ηγετική - στον κλάδο της - επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας, διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τα μέλη της και τα τέκνα τους στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της ACT American college of Thessaloniki.

    Βασικός ομιλητής της παρούσας εκδήλωσης ήταν ο Δρ Ταουσάνης Χρήστος, Συγγραφέας & Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά τους τρόπους επιλογής σπουδών και επαγγέλματος που θα κληθούν να πάρουν οι έφηβοι/ες για την πορεία της εξέλιξης τους.

    Ο Δρ Ταουσάνης Χρήστος βοήθησε τους μαθητές και τους γονείς τους να αντιληφθούν την μελλοντική αγορά εργασίας και τις ευκαιρίες που μπορούν να συνδυάσουν μέσα από τα προγράμματα σπουδών.

    Βασικοί άξονες της παρούσας ημερίδας ήταν:

  • η σωστή επιλογή ομάδας προσανατολισμού και επιστημονικού πεδίου
  • Η σύνθετη διαδικασία εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και οι συχνότερες παγίδες που συναντάμε σε αυτή
  • η αναζήτηση επαγγελματικών διεξόδων και καινοτόμων εξειδικεύσεων που προσφέρονται από διάφορους τομείς και κλάδους

   Ένα σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση πραγματοποίησαν ο κ. Τσιότρας Δημήτριος της North Trainers, με την οποία η Ένωση συνεργάζεται για την εκγύμναση των παιδιών των μελών της, κάνοντας μια μικρή αναφορά για τις Σχολές Στρατού-Αστυνομίας-Πυροσβεστικής-ΤΕΦΑΑ, και η κ. Ντέκα Εύα από την ACT American college of Thessaloniki.

  Κλείνοντας, μετά το πέρας της της εκδήλωσης κληρώθηκαν 6 βιβλία, τα οποία δόθηκαν στους συμμετέχοντες, το ένα δωρεά της EMPLOY EDU και 5 από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. 

Θεσσαλονίκη, 11 Μαρτίου 2023    

  

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά