ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Άλλες δυο διμοιρίες ΔΑΕΘ προστέθηκαν στην μακρά λίστα αυτών, οι οποίες μετακινήθηκαν εκτός έδρας και μακριά από τις οικογένειές τους γιατί κάποιοι για πολλοστή φορά έβλεπαν φαντάσματα. 

Πώς να εξηγήσουμε άλλωστε το ότι δυο διμοιρίες ΥΑΤ μετακινήθηκαν για τον αγώνα Γιάννενα-ΠΑΟΚ και κατέληξαν να «φυλάνε» τις άδειες κερκίδες. «Λεφτά υπάρχουν» άφθονα καθώς φαίνεται, για άσκοπες μετακινήσεις προς όφελος ιδιωτικών εταιρειών ….  

Το εξοργιστικό όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι το γεγονός ότι και οι δυο διμοιρίες που μετακινήθηκαν στα Γιάννενα, αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα με βλάβες στα οχήματά τους, όπου στην μια περίπτωση κινδύνευσαν οι ζωές των 16 συναδέλφων μας που επέβαιναν σε αυτό. Μάλιστα το εν λόγω όχημα λίγες ημέρες νωρίτερα είχε βρεθεί στο συνεργείο για άλλη βλάβη. Έτσι οι 16 συνάδελφοί μας βρέθηκαν μέσα στο σκοτάδι και εν μέσω εθνικής οδού να κάνουν σήματα με φακούς στα διερχόμενα οχήματα και οι δυο οδηγοί να ψάχνουν να βρουν πατέντα για να καταφέρουν να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη.  

Αισθάνεται κάποιος ντροπή για όλη αυτή την ξεφτίλα; Αντιλαμβάνεται κανένας ότι σε αυτά τα λεωφορεία επιβιβάζονται άνθρωποι και όχι σακιά με πατάτες; Αυτά είναι τα περίφημα ανακατασκευασμένα λεωφορεία που κόστισαν 2.000.000 ευρώ στο ελληνικό κράτος και τα οποία μετά την ανακατασκευή τους διαλύονται καθημερινά. Αλλά ουδείς μέχρι σήμερα έχει διατάξει έρευνα για αυτή την περίφημη «ανακατασκευή»!!!  

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης, θέλοντας να προστατεύσουμε τα εκατοντάδες μέλη μας που υπηρετούν στις διμοιρίες και οι οποίοι καθημερινά μετακινούνται σε ολόκληρη την επικράτεια με αυτά τα οχήματα, θα προχωρήσουμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες σχετικά με την συγκεκριμένη σύμβαση καθώς, θα ζητήσουμε τον έλεγχο όλων των λεωφορείων από πραγματογνώμονες. 

Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση οι συνάδελφοί μας να μετακινούνται σε όλη την επικράτεια με «νεκροφόρες». 

Θεσσαλονίκη, 26 Φεβρουαρίου 2023    

  

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά