ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία η δεύτερη σειρά των εκπαιδευτικών σεμιναρίων  «Stop the Bleed» σε συνεργασία με την MEDUCATION, τα οποία παρακολούθησαν 100 επιπλέον συνάδελφοι μέλη της Ένωσης και τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων  της Cisco.

   Για άλλη μία φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διευθυντή της MEDUCATION κ. Τουμπέλη Αλέξανδρο για την διαχρονική του στήριξη, παρέχοντας εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις στα μέλη της Ε.Α.Υ.Θ., στον Διευθυντή του Διεθνές Κέντρου Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων  της Cisco κ. Λαμπρογεώργο Νικόλαο για την εξαιρετική φιλοξενία σε ένα χώρο στολίδι για την πόλη μας, στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης κ. Χρήστο ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ για την τεράστια συμβολή του στην πραγματοποίηση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου.   

   Επιπλέον τις θερμές μας ευχαριστίες στους εξαιρετικούς συναδέλφους μας, κ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΤΗ Νικόλαο , κ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ Δημήτριο, κ. ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ Σάββα,  κ. ΧΑΣΙΩΤΗ Δημοσθένη, και κ.  ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Αθανάσιο, κ. ΜΑΚΡΗ Σταύρο,  η συμβολή και ο ζήλος των οποίων ήταν καθοριστική για την υλοποίηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος.

  Όπως έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης έχει ως σκοπό να θεσμοθετηθεί η πρότασή της για εισαγωγής των εκπαιδεύσεων πρώτων βοηθειών γενικότερα αλλά και ειδικότερα σε τραύματα μάχης, στην ετήσια συντηρητική εκπαίδευση των αστυνομικών, που θα έχει ως αποτέλεσμα την καθολική ενημέρωση και εκπαίδευση του συνόλου του αστυνομικού προσωπικού.

Θεσσαλονίκη, 24 Φεβρουαρίου 2023

    

  

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος 

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά