ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Οι Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης έδωσαν δυναμικό «παρών» στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους συναδέλφους, που για άλλη μία φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης και με τη συνδρομή τους συγκεντρώθηκαν δεκάδες φιάλες αίματος για την κάλυψη αναγκών των συνανθρώπων μας.

Επισημαίνουμε ότι, στην αιμοδοσία παρευρέθηκε συνεργάτης του Σωματείου «RED-Y» οποίος  ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τη σπουδαία απόφαση να εγγραφεί κάποιος ως νέος εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Μέσω μιας απλούστατης διαδικασίας, αρκετοί συνάδελφοι αποφάσισαν να συνδράμουν στην προσπάθεια του Σωματείου «RED-Y»,  και να ενταχθούν στη δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Πράξη που πιθανότατα θα αποβεί σωτήρια για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, το Σωματείο «RED-Y»,  και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ για την άριστη οργάνωση και την άψογη συνεργασία.

Υπενθυμίζουμε ότι υπεύθυνος για την Τράπεζα Αίματος της Ε.Α.Υ.Θ. είναι ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Τριανταφυλλίδης Τριαντάφυλλος, στον οποίο μπορείτε να απευθύνεστε για οποιαδήποτε σχετικό ζήτημα.

Θεσσαλονίκη, 07 Δεκεμβρίου 2022

         

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά