Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Χθες, από θαύμα δεν θρηνήσαμε συνάδελφο στην πόλη μας, αν αναλογιστούμε, ότι αστυνομικοί της Ασφαλείας, που εκτελούσαν εποχούμενη υπηρεσία, δέχθηκαν δολοφονική επίθεση με μολότοφ με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς το υπηρεσιακό δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν, ενώ κατά την διάρκεια των απαιτούμενων επεμβάσεων των διμοιριών, αυτοί, δέχθηκαν βροχή από μολότοφ ακόμα και από τις ταράτσες των κτηρίων.

Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες για τα χθεσινά επεισόδια , αφού την τελευταία 20ετια έχει ξοδευτεί άπειρο μελάνι για όλα όσα συμβαίνουν μετά το πέρας των πορειών στο όνομα του εορτασμού του Πολυτεχνείου, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα! Πλέον δεν αποτελεί είδηση ούτε στα ΜΜΕ!!

 

Οφείλουμε όμως μια απάντηση σε αυτούς, που εδώ και ένα χρόνο μας έχουν μετατρέψει σε κώνους μέσα στον Πανεπιστημιακό χώρο του ΑΠΘ για να φυλάμε ντουβάρια και τουρνικέ, οι οποίοι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ενδιαφέρονται και νοιάζονται για την ευταξία εντός αυτού.

 

Τέλος η Υποκρισία!!

 

Οι κουκούλες δεν βγαίνουν και οι βαριοπούλες δεν αντιμετωπίζονται με tweets και με καταιγισμό ανούσιων τοποθετήσεων στα τηλεοπτικά παράθυρα. 

 

Χθες, ο περιβόητος θεσμός της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας με όλες τις εξαγγελίες που τον ακολουθούσαν, ξεγυμνώθηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

 

Για πολλοστή φορά, ξέφραγο αμπέλι το ΑΠΘ στις ορέξεις μπαχαλάκηδων!

 

-Ποιος ευθύνεται; Πάλι η Αστυνομία;;;

 

-Τουλάχιστον «σώθηκαν» τα τουρνικέ σας….

 

-Περαστικά στους τραυματίες συναδέλφους μας!

 

-Περαστικά στην πόλη μας!

 

Η αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων είναι εφικτή με την απαραίτητη προϋπόθεση  να βρεθούν επιτέλους στην χώρα μας, οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα έχουν το σθένος αλλά και την βούληση να το πράξουν.

Θεσσαλονίκη, 18 Νοεμβρίου 2022

         

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά