ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, ο Όμιλος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και o ΦΟΣΔΑ Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποίησαν από κοινού, εκδήλωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, στην οποία μοιράστηκαν, 4000 οικιακοί κάδοι κομποστοποιησης, στα εγγεγραμμένα μέλη των Ενώσεών μας.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν, οι κάτωθι Βουλευτές :κα Άννα Ευθυμίου, κος Δημήτριος Κούβελας, κα Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας, κος Κώστας Γιουτίκας καθώς και ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κος Γεώργιος Δούβαλης.

 Ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος του ΔΣ Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, κος Μιχάλης Γεράνης, μας ενημέρωσε λεπτομερώς για την χρησιμότητα του καφέ κάδου και για την βαθμιαία δημιουργία μιας κοινωνίας μηδενικών αποβλήτων, που θα προστατεύει το περιβάλλον δραστικά, και θα οδηγήσει στην επιθυμητή κατάργηση της υγειονομικής ταφής, που τόσα προβλήματα δημιουργεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον των συναδέλφων μας ήταν μεγάλο, κάτι το οποίο αποδεικνύει την ευαισθητοποίηση του αστυνομικού προσωπικού. Όλοι μαζί οφείλουμε να αλλάξουμε τις συνήθειές μας και να συμβάλουμε ο καθένας μας προσωπικά στην προστασία του περιβάλλοντος. 

    Θεσσαλονίκη , 17 Οκτωβρίου 2022

                                                                                       Ο Πρόεδρος Ε.Α.Υ.Θ          Ο Πρόεδρος Ομίλου Αστ.       Ο Πρόεδρος Ε.Α.Κ.Μ. 

                                                                           ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ    Θεόδωρος                ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ  Δημήτριος         ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης       


                                                                                                                                                                                            

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά