Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, αύριο  07-06-2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00, θα πραγματοποιήσει Γενική Καταστατική Συνέλευση στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Όλα τα μέλη μας θα μπορούν να παρακολουθήσουν την Γενική Συνέλευση και με φυσική παρουσία αλλά και με ηλεκτρονικά μέσα  μέσω της εφαρμογής «Zoom». Για να επιτραπεί η είσοδος στην εφαρμογή θα πρέπει όλοι να βάλουν τα προσωπικά τους στοιχεία καθώς και τον αριθμό μητρώου τους.

Την 12:00 ώρα π.μ. θα αποσταλεί σε όλα τα μέλη μας στα email που έχουν δηλώσει, ο σύνδεσμος προκειμένου να ψηφίσουν τις τροποποιήσεις του καταστατικού. Στο email θα  περιλαμβάνεται το παλιό καταστατικό καθώς και το προτεινόμενο προς ψήφιση καταστατικό. Τονίζεται ότι η ψηφοφορία του καταστατικού θα γίνεται κατ’ άρθρο.   

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα ξεκινήσει την 07-06-2022  και ώρα 12:00 και η λήξη αυτής θα γίνει την 10-06-2022 και ώρα 19:00.

Καλούμε όλα τα μέλη της ΕΑΥΘ να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση και στην ψηφοφορία έγκρισης του Καταστατικού ώστε με την ψήφο τους να εκφράσουν τη βούλησή τους και να ενδυναμώσουν το ισχυρότερο Όργανο της Ένωσης.

Θεσσαλονίκη, 3 Ιουνίου 2022

       

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά