ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Σήμερα, ακριβώς 200 χρόνια μετά την έναρξη της ελληνικής επανάστασης του 1821, η χώρα μας, όπως και όλη η υφήλιος, τιμά τους επιφανείς και αφανείς ήρωες που με τη θυσία τους επαναθεμελίωσαν την Ελλάδα και την Ευρώπη. 

Η απελευθέρωση του έθνους μας από την οθωμανική κυριαρχία αποτέλεσε μια τρανή απόδειξη πως ακόμα και 400 χρόνια σκλαβιάς δεν ήταν αρκετά για να αφομοιωθεί και να χαθεί το αθάνατο ελληνικό πνεύμα. 

Εντούτοις, η σημερινή επέτειος δεν είναι μόνο μία ημέρα μνήμης. Είναι ένας ύμνος στον διαρκή αγώνα των λαών για δημοκρατία, εθνική ανεξαρτησία και αποτίναξη κάθε ζυγού που στερεί την ελεύθερη έκφραση του ατόμου. 

Αυτές οι πολυδιάστατες και διαχρονικές αξίες που ενέπνευσαν την Ελληνική Επανάσταση, εξακολουθούν να είναι το ζητούμενο στην παγκόσμια κοινότητα. Στην παρούσα κρίσιμη περίοδο, η οικουμενική διάσταση της Ελληνικής Επανάστασης νοηματοδοτεί τη συνειδητή προσπάθεια και ανάγκη του ανθρώπου να υπερβαίνει τα συμβατικά όρια και να καταφέρνει κάτι που φαντάζει αδύνατο. 

Το μήνυμα αυτό, ας το κρατήσουμε βαθιά μέσα μας ως ελπίδα και φως, για να αντιμετωπίσουμε με ομοψυχία τις προκλήσεις των καιρών!

  

Χρόνια πολλά σε όλους!

   

Θεσσαλονίκη, 25 Μαρτίου 2021

  

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά