ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 και ώρες 09:00-13:00 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Για την τήρηση των υγειονομικών διατάξεων, η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί βάσει προκαθορισμένων ραντεβού. Υπενθυμίζουμε ότι το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας τηρεί απόλυτα όλα τα αναγκαία προστατευτικά μέτρα, κι ως εκ τούτου, εξυπηρετεί 8-10 άτομα ανά ώρα.

Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους να ευαισθητοποιηθούν και να λάβουν μέρος στην αιμοδοσία και να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης, τα αποθέματα της οποίας καλύπτουν τις ανάγκες υγείας των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους.

Τη δεδομένη στιγμή, οι ανάγκες για αίμα είναι τεράστιες και γι’αυτό όλοι πρέπει να συμμετάσχουμε στην προσπάθεια της Ένωσης, η οποία έχει ανταποδοτικό κοινωνικό όφελος. Αυτό το έχουν αντιληφθεί πλήρως εκατοντάδες συνάδελφοι που βρέθηκαν σε κάποια δύσκολη στιγμή και ζήτησαν την στήριξη της Τράπεζας Αίματος.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα γραφεία της Ένωσης (2310525510) κατά τις ώρες 09.00 έως 15.00, είτε μέσω του email της Ένωσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

  

Θεσσαλονίκη, 5 Μαρτίου 2021

        

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας
ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά