ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αποφάσισε ότι και φέτος θα στηρίξει τα μέλη της και τα τέκνα αυτών, που θα είναι υποψήφιοι μέσω Πανελληνίων εισαγωγικών εξετάσεων για τις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και τις Στρατιωτικές Σχολές, παρέχοντάς τους δωρεάν προγύμναση για τις αθλητικές  και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες.

Για πέμπτη χρονιά, επιλέχθηκε η ομάδα Αθλητικής Προετοιμασίας «North Trainers», η οποία έχει εξασφαλίσει 100% επιτυχία όλων των υποψηφίων μας και δραστηριοποιείται σε γήπεδα κι εξειδικευμένα γυμναστήρια που βρίσκονται σε κομβικά σημεία της Θεσσαλονίκης για να εξυπηρετούνται όλοι οι συνάδελφοι.

Παρακαλούνται όσα μέλη της ΕΑΥΘ επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προγύμναση, να το δηλώσουν μέχρι 20-01-2021, ημέρα Τετάρτη, στο email της Ένωσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2310525510, αναφέροντας ποιο τρίμηνο θέλουν να προγυμναστούν, δηλαδή Φεβρουάριο – Απρίλιο ή Μάρτιο – Μάιο.

Τέλος, κρίνουμε σκόπιμο να σας αναφέρουμε ότι λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν και της γενικής αβεβαιότητας που προκαλεί η πανδημία, η «North Trainers» έχει εισάγει στο πρόγραμμά της και πραγματοποιεί διαδικτυακές προγυμνάσεις. Έτσι δεν χάνεται πολύτιμος χρόνος και διατηρείται η καλή φυσική κατάσταση των υποψηφίων μέχρι να ανοίξουν και πάλι τα γήπεδα.

  

Θεσσαλονίκη, 22 Δεκεμβρίου 2020

            


Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας
ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
6936800701                        694875358

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά