ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Για πολλοστή φορά, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας στους Αγωνιστικούς Χώρους (ΥΑΑΒΑΧ) της Δ/νσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης μπαίνει στο στόχαστρο αθλητικών παραγόντων που μέμφονται το έργο και τον τρόπο δράσης της.

Αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε η πρωτοφανής και άδικη στοχοποίηση του Διοικητή της Υπηρεσίας από μεγάλη ΠΑΕ της χώρας, η οποία δεν δίστασε να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση κατηγορώντας τον προσωπικά. Η δυσάρεστη κατάσταση που επικρατεί εντός των ελληνικών γηπέδων, οι αντιπαλότητες μεταξύ των ομάδων, ο φανατισμός και η μεροληψία, δεν πρέπει να μετακυληθούν στην Ελληνική Αστυνομία.

Οι αλλεπάλληλες εξιχνιάσεις υποθέσεων, οι συλλήψεις δραστών, οι ματαιώσεις οπαδικών «ραντεβού», εντός κι εκτός των αγωνιστικών χώρων, σκιαγραφούν ένα μόνο μέρος της πολυεπίπεδης δραστηριότητας της ΥΑΒΑΧ και αποδεικνύουν ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί δεν κάνουν διακρίσεις.

Καλούμε την ελληνική δικαιοσύνη να πράξει το ίδιο και να παρέμβει ώστε να διαλευκανθούν οι καταγγελίες εις βάρος του συναδέλφου μας. Είμαστε βέβαιοι ότι όλες οι κατηγορίες θα εκπέσουν μόλις αποκαλυφθεί το υπηρεσιακό ποιόν και ο ακέραιος χαρακτήρας του. Η άδικη σπίλωση και η συκοφαντία δημόσιων λειτουργών είναι ανεπίτρεπτες και δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες γιατί δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις στην κοινή γνώμη.

Τέλος, θα πρέπει η Ηγεσία της ΕΛΑΣ με την ίδια ευκολία που θέτει σε διαθεσιμότητα τους Αστυνομικούς που εκθέτουν την εικόνα του Σώματος, να επιδεικνύει γρήγορα αντανακλαστικά και να προστατεύει όσους συναδέλφους ενοχοποιούνται ελαφρά τη καρδία και χωρίς αποδείξεις από τον καθένα.

  

Θεσσαλονίκη, 16 Δεκεμβρίου 2020

      
Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας
ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
6936800701                        6948753589

   

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά