ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Μετά το εξώδικο που κατέθεσε η Ένωση κατά της ιστοσελίδας www.newsauto.gr για απαξιωτικό δημοσίευμα εις βάρος των Αστυνομικών, ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ένωσης.

Μεταξύ των δυο μερών αναπτύχθηκε ένας ουσιαστικός διάλογος για τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, το περιεχόμενο και την στόχευση του άρθρου.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του και μετέφερε το αίσθημα πικρίας που προκλήθηκε στους συναδέλφους μας. Από πλευράς του, ο ιδιόκτητης της ιστοσελίδας ανέφερε ότι δεν υπήρχε πρόθεση να υποτιμηθεί ή να αμφισβητηθεί η προσφορά των αστυνομικών στο κοινωνικό σύνολο, η οποία, όπως συνομολόγησε, είναι πολύ σημαντική.

Ως απόρροια της συζήτησης, την επόμενη ημέρα, το άρθρο ανασκευάστηκε και αφαιρέθηκαν όλοι οι προσβλητικοί και συκοφαντικοί χαρακτηρισμοί εις βάρος των Αστυνομικών.

Η Ένωσή μας εκφράζει την ικανοποίησή της για την αποκατάσταση της αλήθειας και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να μάχεται με κάθε μέσο για την περιφρούρηση της αξιοπρέπειας και του κύρους του Έλληνα Αστυνομικού.

  

Θεσσαλονίκη, 13 Ιουλίου 2020

           

Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας
ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος          ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
6936800701                         6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά