Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, Αντιστράτηγου κ. Κωνσταντίνου ΣΚΟΥΜΑ, και του Διευθυντή Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγου κ. Γεώργιου ΔΟΥΒΑΛΗ, αποδέχτηκε την δωρεά 350 στολών μάχης από την εταιρεία «Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», οι οποίες θα διατεθούν στους Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Μετά από ενέργειες της Ένωσης, τα δωρούμενα είδη θα αποδοθούν στη ΔΑΕΘ για να χορηγηθούν το συντομότερο δυνατόν στους συναδέλφους.
Η εταιρεία «Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε» προχώρησε την ανωτέρω δωρεά, αναγνωρίζοντας τον σημαντικό αγώνα που δίνουν οι Αστυνομικοί στα σύνορα και συμβάλλοντας στον πληρέστερο εξοπλισμό τους.
Ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης αυτής της πρωτοβουλίας, η Ένωση απένειμε τιμητική πλακέτα κατά την παραλαβή των στολών, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες της.
Ενέργειες σαν κι αυτή, αποδεικνύουν ότι οι πολίτες συμπαραστέκονται ενεργά στο αστυνομικό έργο και η προσπάθεια των συναδέλφων μας αγκαλιάζεται και υποστηρίζεται από την κοινωνία.

Θεσσαλονίκη, 31 Μαρτίου 2020

Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας