ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας τις προσπάθειες για την ενίσχυση της Διεύθυνσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, απέστειλε το παρακάτω έγγραφο στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ.

  

Η ετήσια ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων με Δόκιμους Αστυφύλακες δίνει μια αξιοσημείωτη «ανάσα» στις Υπηρεσίες της Αστυνομίας που εδρεύουν σε τουριστικές περιοχές.

Με φόντο την επικείμενη άνοδο της επισκεψιμότητας στον αερολιμένα Θεσσαλονίκης και δεδομένης της επέκτασης των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου, είναι επιτακτική η ανάγκη επάνδρωσης της Διεύθυνσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης (ΔΑΚΑΘ) με Δόκιμους Αστυφύλακες, έστω κι αν αυτή έχει παροδικό χαρακτήρα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει στο πρόσφατο παρελθόν, το υπάρχον προσωπικό της ΔΑΚΑΘ είναι επιφορτισμένο με δυσανάλογο όγκο αρμοδιοτήτων και πρέπει να στηριχθεί για τη διεκπεραίωση του έργου του. Οι μεγάλες ροές τουριστών στους χώρους και πέριξ του αεροδρομίου, η αυξημένη κίνηση οχημάτων και παράνομων σταθμεύσεων, και η εν γένει ανάγκη μεγαλύτερης παρουσίας αστυνομικής δύναμης, είναι λίγα απ’ τα καθήκοντα στα οποία μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά οι Δόκιμοι Αστυφύλακες.

Ωστόσο, κύριος στόχος είναι η ενίσχυση της ΔΑΚΑΘ με μόνιμο προσωπικό για τις ειδικές ανάγκες του αεροδρομίου. Είναι εύλογο ότι οι εκπαιδευόμενοι σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν οριστική λύση, πλην όμως είναι μια θετική προσωρινή συνθήκη που διευκολύνει τις εσωτερικές λειτουργίες της Υπηρεσίας.

Κύριε Αρχηγέ,

Απευθυνόμαστε σ’εσάς αναγνωρίζοντας την ευαισθησία που επιδεικνύετε στα προβλήματα της ΓΑΔΘ και σας παρακαλούμε να συμπεριληφθεί η ΔΑΚΑΘ στις φετινές ενισχύσεις με Δόκιμους Αστυφύλακες.

  

Θεσσαλονίκη, 1 Απριλίου 2019

                 

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά