ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

   

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος (ΥΕΕΒΕ) και συνομίλησε με συναδέλφους, τον Διευθυντή της Υπηρεσίας, Α/Δ κ. Κωνσταντίνο Γκαϊτατζή και τους Τμηματάρχες.

Αρχικά, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους υπηρετούντες συναδέλφους οι οποίοι με την θέρμη και την προσήλωση στο έργο τους κατάφεραν να διαπιστευτεί η ΥΕΕΒΕ με διεθνές πρότυπο ISO 9001. Ένα ακόμα ευχάριστο νέο είναι ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ιδρυθεί εργαστήριο τοξικολογίας, δίνοντας ένα επιπλέον συγκριτικό πλεονέκτημα στην καίρια παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τις προανακριτικές Αρχές.

Όσον αφορά την εσωτερική λειτουργία και τον χρόνο εργασίας, μας αναφέρθηκε ότι δεν υπάρχουν σημαντικά κωλύματα και οι ημερήσιες αναπαύσεις χορηγούνται κανονικά.

Ένα ευρύ πρόβλημα που εντοπίζεται στις περισσότερες Αστυνομικές Υπηρεσίες είναι η έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής και αναλωσίμων. Πολύ περισσότερο στην ΥΕΕΒΕ, που ο φόρτος εργασίας είναι τεράστιος και ακατάπαυστος, όλοι οι υπεύθυνοι οφείλουν να εξασφαλίζουν τα απαραίτητα είδη για την λειτουργία της. Για τον σκοπό αυτό, η Ένωσή μας χορήγησε γραφική ύλη και συγκεκριμένα αναλώσιμα υλικά για τον εξειδικευμένο εξοπλισμό που χρησιμοποιούν οι συνάδελφοι.

Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι Υπηρεσίες όπως η ΥΕΕΒΕ οδηγούν το Σώμα στην αναβάθμιση και στον εκσυγχρονισμό. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας υπόψη τους πολυάριθμους Αστυνομικούς που είναι απόφοιτοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προτείνει στις μεταθέσεις κάθε χρόνου να προηγούνται για την μετάθεσή τους στην ΥΕΕΒΕ οι συνάδελφοι που έχουν αντικείμενο σπουδών συναφές των λειτουργιών των Τμημάτων της. Η πρακτική αυτή θα βοηθήσει ιδιαίτερα τις επιστημονικές μεθόδους ανάλυσης και ελέγχου της Υπηρεσίας και θα αποδώσει διαφάνεια στις ειδικές μεταθέσεις του αστυνομικού προσωπικού.

   

Θεσσαλονίκη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

   

      

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

6932649076

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά