ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων επισκέφθηκε σήμερα το πεδίο βολής όπου συνάδελφοι από όλη τη ΓΑΔΘ πραγματοποιούσαν ρίψη βολών.

Το Προεδρείο συνομίλησε με τους συναδέλφους και τους εκπαιδευτές, και από μέρους τους επισημάνθηκαν ορισμένα ζητήματα που χρήζουν βελτίωσης.
Καθώς η εκπαίδευση των Αστυνομικών είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την εκπλήρωση της αποστολής τους και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη μέριμνα για την υλικοτεχνική υποδομή και τις συνθήκες εκπαίδευσης. Δεν πρέπει άλλωστε να λησμονείται ότι το έγκλημα στηρίζεται πάντα σε νέες τεχνολογίες και με τα ίδια μέσα οφείλουμε να το αντιμετωπίζουμε.
Το Προδρείο της Ένωσης αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα της εκπαίδευσης θα βοηθήσει στη βελτίωση του πεδίου βολής και του χώρου αναμονής των συναδέλφων, όπως έπραξε και για τον χώρο εκπαίδευσης της ΓΑΔΘ. Ήδη έγινε το πρώτο βήμα και με τη συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης θα πραγματοποιηθεί.
Μόνο όταν αντιληφθούν όλοι ότι η συντηρητική εκπαίδευση των Αστυνομικών είναι συνυφασμένη με το έργο που προσφέρουν στην κοινωνία, θα προωθηθούν οι κατάλληλες τροποποιήσεις στο νομικό πλαίσιο και θα έχουμε τους χώρους εκπαίδευσης που επιβάλλεται να έχει μια σύγχρονη Αστυνομία.

                                                                                                                                     Θεσσαλονίκη, 8 Ιουλίου 2017

   

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

6932649076

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά