ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Θεσσαλονίκη, 24 Ιανουαρίου 2017

 

  Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών-συναδέλφων.

  Η Τράπεζα Αίματος της Ένωσης συνεχίζει καθημερινά να στηρίζει πολλούς συναδέλφους και τις οικογένειες τους όταν το έχουν ανάγκη. Η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπο μας.

  Η Ένωση μας θα συνεχίσει να πραγματοποιεί, παράλληλα με τις συνδικαλιστικές της δράσεις, ενέργειες που ενισχύουν την αλληλεγγύη και προβάλουν την ιδέα του κοινωνικού εθελοντισμού των εργαζομένων στον χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας.

  Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν στην αιμοδοσία και επισημαίνουμε ότι κάθε αιμοδότης συνάδελφος δικαιούται τέσσερις (4) ημέρες ειδικής άδειας σύμφωνα με το άρθ.39 του Π.Δ. 584/1985, όταν προσφέρει εθελοντικά αίμα για τις Τράπεζες Αίματος των συνδικαλιστικών φορέων.

  Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Αιμοληψιών του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ για την άψογη διοργάνωση και συνεργασία.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Β’ Αντιπρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας

 

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Χρήστος               ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά