Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης διοργανώνει ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στις 11:00 στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τη διακεκριμένη και ηγετική - στον κλάδο της - επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας. Ομιλητής της παρούσας εκδήλωσης θα είναι ο Δρ Ταουσάνης Χρήστος, Συγγραφέας & Σύμβουλος Σταδιοδρομίας.

Η επιλογή σπουδών και επαγγέλματος είναι από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που καλούνται να πάρουν οι έφηβοι/ες για την πορεία και την εξέλιξή τους.

Βασικοί άξονες της παρούσας ημερίδας είναι:

• η σωστή επιλογή ομάδας προσανατολισμού και επιστημονικού πεδίου
  • Η σύνθετη διαδικασία εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και οι συχνότερες παγίδες που συναντάμε σε αυτή
  • η αναζήτηση επαγγελματικών διεξόδων και καινοτόμων εξειδικεύσεων που προσφέρονται από διάφορους τομείς και κλάδους

Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι-μέλη της Ένωσης μαζί με τα τέκνα τους που φοιτούν από Γ’ Γυμνασίου έως και Γ’ Λυκείου, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  αναγράφοντας πλήρως τα στοιχεία τους και την Υπηρεσία που υπηρετούν.

Θεσσαλονίκη, 13 Φεβρουαρίου 2023