ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και η Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας διοργάνωσαν από κοινού, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, ημερίδα με θέμα « Το εργασιακό στρες στην Αστυνομία & οι καρδιολογικοί παράγοντες κινδύνου» με βασικό ομιλητή τον Διδάκτωρ Ιατρικής, Ειδικό Καρδιολόγο κο Διαμαντή Γκολιδάκη.

    Ο κ. Γκολιδακης μίλησε διεξοδικά για τις επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν στον ανθρώπινο οργανισμό λόγω του εργασιακού στρες ειδικά σε ένα τόσο στρεσογόνο επάγγελμα όπως αυτό του αστυνομικού.

   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος κ. Χρήστος Μπουλούμπασης, ο βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Αστυνομικός Διευθυντής κος Αθανάσιος Λαμπρόπουλος, ο Διευθυντής Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, Αστυνομικός  Διευθυντής κος  Κωνσταντίνος Αθανασάκος, καθώς και πλήθος συναδέλφων  μας.

    Στο κλείσιμο της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης , κος Θεόδωρος Τσαϊρίδης, με αφορμή την αύξηση καρδιακών επεισοδίων των αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας, υπενθύμισε την πρόταση της Ε.Α.Υ.Θ για τακτικούς προληπτικούς καρδιολογικούς ελέγχους στο σύνολο των αστυνομικών από τους υπηρεσιακούς ιατρούς.

Άλλωστε  είναι κοινώς αποδεκτό ότι καλύτερο το προλαμβάνειν από το θεραπεύειν!!!

Θεσσαλονίκη, 12 Ιανουαρίου 2023

          

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά