ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και η Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας διοργάνωσαν από κοινού Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή στο κατάμεστο από κόσμο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» .

Η εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς συμμετείχαν πάνω από 2000 μέλη μας με τα τέκνα αυτών. Υπήρχαν πολλοί διασκεδαστές που απασχόλησαν τα παιδάκια κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην εκδήλωση, καθώς και εταιρεία catering που χορήγησε στα μέλη μας εδέσματα και γλυκά.  

Όλα τα παιδάκια φεύγοντας από την εκδήλωση παρέλαβαν ένα δώρο ενόψει των Χριστούγεννων.

Να αναφέρουμε ότι ευχαριστούμε το μεγάλο μας χορηγό Εβλογημένο που προσέφερε δωράκια στα παιδιά και εδέσματα για όλους. Επίσης ευχαριστούμε το κτήμα ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ και την εταιρεία Βίκος.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Δούβαλης καθώς και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος κ. Χρήστος ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη μας και τις οικογένειες στους Χρόνια Πολλά και  Καλά  Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη ευημερία και αισιοδοξία. Χαρούμενο και ευτυχισμένο το Νέο Έτος!!

 

Θεσσαλονίκη, 19 Δεκεμβρίου 2022

         

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά