ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Όπως ήδη ανακοινώσαμε, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΥΘ θα προχωρήσει και φέτος, στην καθιερωμένη ενέργειά του να δωρίσει σχολικές τσάντες και γραφική ύλη, στα τέκνα των μελών της που θα φοιτήσουν στην Α’ Δημοτικού τον Σεπτέμβριο 2019.

Η χορήγηση των τσαντών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 στο Αμφιθέατρο του ΑΜΕΘ. Παρακαλούμε τους δικαιούχους να παρευρεθούν (με τα τέκνα τους, εφόσον το επιθυμούν) για την παραλαβή αυτών.

Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε, πριν από 4 χρόνια, ως ένδειξη σεβασμού και στήριξης στον καθημερινό αγώνα που δίνει ο Αστυνομικός-γονιός. Στα πέρασμα αυτών των χρόνων, η ανταπόκριση των μελών μας είναι τεράστια και αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο.

Ωστόσο, ως θετική ανταπόκριση λαμβάνουμε και την υιοθέτηση της πρωτοβουλίας μας από άλλες Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις της ΠΟΑΣΥ, γεγονός που μας χαροποιεί και μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε τις ενέργειες στήριξης τα μέλη μας και τις οικογένειές τους.

     

Σημείωση: Για την παραλαβή της τσάντας, οι συνάδελφοι θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να φέρουν δημόσιο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του τέκνου.

   

Καλή σχολική χρονιά!

    

Θεσσαλονίκη, 29 Ιουλίου 2019

          

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά