ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, προσκαλεί τα μέλη της στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση έτους 2019 (Γ’ Γενική Συνέλευση) την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 10:00 στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης (οδός Μοναστηρίου 326).

Στην ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης περιλαμβάνονται τα εξής θέματα:

  • Διοικητικός Απολογισμός 2018: Ενημέρωση από τον Γενικό Γραμματέα - Ψήφιση
  • Οικονομικός Απολογισμός έτους 2018: Ενημέρωση από τον Ταμία – Ψήφιση.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, κ. Γρηγόρης Γερακαράκος, θα ενημερώσει για την πορεία των αιτημάτων του Κλάδου μας και όλα τα τρέχοντα ζητήματα που μας απασχολούν.

Ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ στο Ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας», κ. Λάμπρος Μητσικός, θα ενημερώσει για την λειτουργία του Ιδρύματος και θα απαντήσει σε ερωτήματα των μελών.

Στη Συνέλευση κλήθηκε και θα παραστεί ο Οικονομολόγος- πρώην Διευθυντής ΙΚΑ, κ. Ιωάννης Σωπασής, ο οποίος θα κατατοπίσει τους παρισταμένους για υφιστάμενο το ασφαλιστικό σύστημα, βάσει του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου.

Τέλος, γι’ ακόμα μια χρονιά θα βραβευτούν συνάδελφοι των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οι οποίοι προέβησαν σε κάποια εξαιρετική πράξη κατά την εκτέλεση ή και εκτός υπηρεσίας, ή τραυματίστηκαν εν ώρα υπηρεσίας κατά τη διάρκεια καταδίωξης ή σύλληψης, επιδεικνύοντας αυταπάρνηση και προσήλωση στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως αναφέρεται στο Καταστατικό της Ένωσης, η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο και κυρίαρχο Όργανό της και αποφασίζει για όλα τα θέματα που την αφορούν. Παρακαλούμε τους εκλεγμένους Αντιπροσώπους και τα μέλη να παρίστανται στις εργασίες της ΓΣ, να εκφράσουν τις απόψεις τους και να ενισχύσουν περαιτέρω τη συλλογική προσπάθεια της Ένωσης.

  

Θεσσαλονίκη, 16 Μαΐου 2019

   

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά