ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Το μεμονωμένο περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε Δικηγόρο και Αστυνομικούς, οι οποίοι εκτελούν εδώ και πολλά χρόνια υπηρεσία στο Δικαστικό Μέγαρο, έχει ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Η επιμονή του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης να αναφέρεται στο συμβάν κάνοντας λόγο για «απρόκλητη επίθεση» και «αυταρχική συμπεριφορά», και η αποχή των δικηγόρων της Θεσσαλονίκης ως αντίδραση διαμαρτυρίας, αποτελούν ξεκάθαρες κινήσεις εντυπωσιασμού.

Είναι λυπηρό, να αποκρύπτεται τεχνηέντως μέρος των πραγματικών στοιχείων και να υποκινείται ο διχασμός ανάμεσα σε δυο Κλάδους.

Επαναλαμβάνουμε ότι ο ρόλος των Αστυνομικών μέσα στις Δικαστικές Αίθουσες, εκτός των άλλων, αφορά την ευταξία και την ολοκλήρωση των υποθέσεων χωρίς κωλύματα από εξωτερικούς παράγοντες. Ανεξαιρέτως, όσοι δεν σέβονται το ρόλο μας, επί της ουσίας δεν σέβονται το έργο των δικαστικών λειτουργών, των οποίων τις εντολές εκτελούμε.     

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συνεχίζει να στηρίζει με ψυχραιμία τα μέλη της. Τόσο οι Αστυνομικοί, όσο και οι Δικηγόροι, είμαστε συλλειτουργοί της δικαιοσύνης και οφείλουμε να μαχόμαστε για την απονομή αυτής, με νηφαλιότητα και στα πλαίσια της δεοντολογίας.

  

Θεσσαλονίκη, 9 Ιουλίου 2018

    

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά